КАНАРИ

Фуртевентура і Лансароте в одній подорожі

ДАТИ ПОДОРОЖІ

12 - 19 листопада 2024 (1 місце)

21 - 28 листопада 2024

6 - 13 лютого 2025

*4 мандрівники та 1 гід-супроводжуючий (з 2025 року 7 мандрівників та 1 гід)

ПРО ПОДОРОЖ

В цій подорожі ми відвідаємо 2 найгарніших Канарських острова: Фуертевентура та Лансароте. Побачимо найвищий в Атлантиці вулкан з його лавовими полями і найкрутішими гірськими урвищами, чарівні колоніальні міста, що ввібрали в себе дух історії та тепло тропічного сонця, та оглядові майданчики з дивовижними краєвидами. Ми побуваємо на висоті 3 718 м , звідки відкриється приголомшлива панорама на весь острів. 

Ця подорож підійде тобі, якщо ти любиш активний відпочинок, адже ми повністю об’їздимо острови, щоб побачити всі найособливіші місцини та будемо полювати за жовтавими заходами сонця!

ВАЖЛИВО: програма подорожі може змінюватися в залежності від погодних умов, стану учасників, змін в розкладі поромної переправи на розсуд гіда-супроводжуючого.

White Modern Minimalist Signature Brand Logo

НАШ МАРШРУТ

ДЕНЬ 1. Прибуття на Фуертевентуру

Зустрічаємся в аеропорту Фуертевентури, сідаємо в наше авто та їдемо заселятись у віллу і відпочивати після перельоту. Ввечері йдемо досліджувати містечка El Cotillo and Corralejo. Ще встигнемо скупнутись на одному з найкращих пляжів – Corralejo, і після завершимо наш день вечерею в місцевому ресторанчику і заходом сонця на пляжі.

Рекомендуємо ось цей рейс, щоб дістатись до Фуертевентури:

ДЕНЬ 2. Peninsula de Jandia

Цей день ми проведемо на півострові Джандія. Тут ми відвідаємо одні з найкрасивіших пляжів Фуертевентури, а також деякі інші неймовірні та менш відомі пам’ятки.

Перші зупинки – Playas de Sotavento, Playa Risco del Paso і Playa de Mal Nombre – це неймовірні пляжі з золотим піском.

 Тоді рухаємося далі по Jandia – ця мальовнича прогулянка є одним із найцікавіших місць: чорні вулканічні гори з одного боку та Атлантичний океан з іншого. Дорога веде до маяка Пунта-де-Хандія (Faro de Punta Jandía), де ми відчуємо себе на краю світу.

Перш ніж прибути до маяка, ми відвідаємо невелике містечко – Пуертіто-де-ла-Крус і прихований пляж – Плайя-де-Охос.

 Після чого спустимось до 12-кілометрового пляжу – Playa de Cofete. Дикий пляж, де ніколи не буває натовпів туристів. Тут перепочинемо, можна скупнутись або просто поніжитися на сонечку.

А захід сонця зустрінемо на оглядовому майданчику, з якого розкривається нереальна панорама на Playa de Cofete.

ДЕНЬ 3. Faro de Entallada, Pozo Negro, Cuevas de Ajuy

Faro de Entallada – вражаючий маяк, тут ми зможемо насолодитися прекрасними видами на скелі на березі моря та гори навколо.

Перепочинемо у Pozo Negro – невелике рибальське село з великим пляжем із дрібних каменів.  Це ідеальне місце, щоб відпочити за чашкою кави в одному з барів з терасою на березі моря. Тоді відправляємось на фотополювання на мальовничі вітряки.

Будемо дивуватися краєвидами з оглядових майданчиків у центрі острова з яких відкривається гарний вид на гори та оазис у долині.  

Прогуляємось між білими будиночками в містечку – Betancuria – відома як історична столиця острова.  

Відвідаємо – Cuevas de Ajuy. Ці печери не тільки красиві, але й мають історичне значення, оскільки купці використовували їх протягом століть, щоб вивантажувати свої товари зі своїх кораблів.

Зустрінемо захід сонця на Playa de la Pared. Щоб завершити цей день, сповнений пригод на Фуертевентурі, ви не можете побажати кращого місця, ніж Ла-Паред.

ДЕНЬ 4. Виїзд з Corralejo на острів Lanzarote

Настав час попрощатися з Фуертевентурою та вирушати на поромі до острова Лансароте. Після прибуття заселяємось в готель/апартаменти та починаємо досліджувати чарівний острів. Лансароте відомий своїми пляжами з чорним піском і неймовірними системами печер. 

Сьогодні ми відвідаємо:

Один з найвідоміших пляжів – Papagayo beach. Маленька бухта має красиву форму і смарагдові води. Тут зупинимось почілити на сонечку декілька годин.

Charco Verde – це невелика мальовнича лагуна, яка дивує контрастами кольорів. 

Los Hervideros – один із моїх найулюбленіших пейзажів на Лансароте. Поєднання бірюзової води, темних базальтових колон і маленького червоного вулканічного пагорба позаду – це щось особливе!

ДЕНЬ 5. Montana Cuervo та інші вулканічні чудеса

Після сніданку відправляємось до знаменитого парку Тіманфая, де ми прогуляємось через одні з найбільш унікальних ландшафтів Європи. Складений з вулканічного ґрунту та повністю позбавлений рослинності ландшафт, надзвичайна грубість і химерні скельні утворення разом із червоною землею здадуться неземними.

Тут відправимось в легкий хайк до Montana Cuervo

Вулканічні виноградники. Потім ми їдемо досліджувати центральну частину острова з вулканічними виноградниками.
Є лише декілька виноробень на острові. Найвідомішою є La Geria, але моя улюблена –  El Grifo.

А захід сонця поїдемо ловити на один гарнющий пляж, де встигнемо ще поплавати і відпочити.

ДЕНЬ 6.

Сьогодні розпочнемо наш день з купання в Атлантичному океані, щоб зарядитися енергією перед насиченим днем!

Jameos del Agua – природний простір, створений усередині вулканічного тунелю.

Jardin de Cactus. Сад кактусів є твором відомого архітектора і художника Сезара Манріке. 

Mirador del Rio – оглядовий майданчик, з якого відкривається вид на острів Ла-Грасіоза на висоті понад 475 м.

Punta Mujeres. І завершимо цей день у чарівному прибережному селі Пунта Мухерес. Багато маленьких білих будиночків, кілька рибальських човнів і кілька кам’яних басейнів, які заповнюються під час припливу, де можна освіжитися.

ДЕНЬ 7.

Ну нарешті! Сьогодні у нас вільний день. Хочете відвеземо на пляж, а хочете в хайк на весь день або просто кудись в місто бродити вуличками. Або просто лишайтесь відпочивати вдома – вибір за вами.

А ось захід сонця всі разом зустрінемо на пляжі Фамара. Це одне з найкращих місць, щоб дивитися захід сонця на Лансароте. 

ДЕНЬ 8. Повернення додому

Настав час сказати hasta luego приголомшливим Канарським островам. Після сніданку ми вирушаємо назад на острів Фуертевентура на поромі (адже виліт в нас саме звідси), після чого трансфер в аеропорт.

Рекомендуємо брати квитки на ось цей рейс (Wizz Air):

ДЕТАЛІ ПОДОРОЖІ

Де ми будемо жити і як пересуватись?

Ми будемо жити у будинку/апартаментах, даного формату. Три ночі на острові Фуертевентура і чотири ночі на острові Лансароте. Розміщення по дві людини в кімнаті.

*будинок/апартаменти можуть бути замінені на подібні

Пересуваємось на орендованому авто, що дає нам ще більше свободи у створенні ідеальної подорожі, наш гід-супроводжуючий за кермом.

*авто може бути замінене на подібне, того ж самого класу SUV

У вартість туру включено​

Додатково слід подбати​

BASIC

двухмісне розміщення

1090 €

COMFORT

одномісне розміщення

1290 €

FAQ

Для любителів піти в легкий трек, а після поніжитися на пляжі, обїстися морепродуктами, а після вирушити на полювання за божевільно-красивим заходом сонця. Автотріп з улюбленою музикою в плейлисті і літечком посеред зими.

Написати нам у Telegram або Instagram, надіслати фото свого закордонного паспорта і номер телефону (з телеграмом).  Внести завдаток 400€  на рахунок ФОП у гривнях по курсу на момент оплати. Після чого ми вносимо вас в групу. Іншу частину суми потрібно оплатити не пізніше, як за 21 день до початку подорожі.

В наших групах 4 осіб плюс супроводжуючий (починаючи з 2025 року – 7 мандрівників та 1 гід). Вік учасників  в середньому 18-35 років. Вікових обмежень не маємо, головне, щоб ви любили прогулянки та активний відпочинок. Найчастіше їздять дівчата. Трохи рідше хлопці.

У випадку відмови/скасування поїздки з вашої сторони, можливе 100% повернення, якщо знайдеться заміна на ваше місце по ціні повної вартості. В усіх інших випадках вартість подорожі не повертається.

У разі відміни подорожі зі сторони організаторів – усі внесені кошти повертаються в 100% розмірі. Повернення займає до 10 робочих днів.

Маємо вікове обмеження 18+ задля комфорту всіх учасників.

Напишіть нам у Telegram або Instagram.

ВІДГУКИ

Підписуйтесь
Телефонуйте
Пишіть

info@cozytravel.org